Hoe werkt Rooming?

Laatste update: Mar 25, 2014 10:02AM CET
Door een gratis account aan te maken op Rooming, kom je in direct contact met (ver)huurders. Door de koppeling met Facebook krijgt een verhuurder direct te zien of jullie gezamenlijke vrienden hebben. Door een gezamenlijke vriend, hebben huurder en verhuurder een aanknopingspunt voor het gesprek. Alle communicatie met (ver)huurders gebeurt op Rooming zelf.