Support Center
naar Rooming.nl

Is Rooming verantwoordelijk voor de aangeboden woningen?

Laatste update: Mar 25, 2014 10:05AM CET
Rooming is een platform die vraag (huurder) en aanbod (verhuurder) bij elkaar brengt. Rooming is dus niet verantwoordelijk voor de aangeboden woningen op het platform. Mochten er klachten zijn over een aangeboden woning, behoudt Rooming zich wel het recht om deze woning te verwijderen.

Neem contact op



Wil jij ook beginnen met een woning verhuren via Rooming? Of heb je een kamer of starters appartement om te verhuren? Meld je gratis aan en vind vandaag nog jouw match.
843e3107c5d8393e0a79f946c4ce1ea4@rooming.desk-mail.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Laden
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uren geleden
een dag geleden
dagen geleden
over
false
Ongeldige karakters gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete