Support Center
naar Rooming.nl

Waarom is Rooming anders?

Laatste update: Mar 25, 2014 10:36AM CET
Rooming gaat verder dan alleen de woning. Met Rooming weet je van wie je huurt, aan wie je verhuurt en waar je huurt. Zo krijg je gezamenlijke vrienden te zien en krijg je inzicht in de buurt door de koppeling met onze Buurtengids. 

Neem contact op



Wil jij ook beginnen met een woning verhuren via Rooming? Of heb je een kamer of starters appartement om te verhuren? Meld je gratis aan en vind vandaag nog jouw match.
843e3107c5d8393e0a79f946c4ce1ea4@rooming.desk-mail.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Laden
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uren geleden
een dag geleden
dagen geleden
over
false
Ongeldige karakters gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete