Support Center
naar Rooming.nl

Maakt Rooming gebruik van een bemiddelaar?

Laatste update: Mar 11, 2014 12:29PM CET
Nee, Rooming maakt geen gebruik van een bemiddelaar. Rooming bestaat er om huurder en verhuurder direct met elkaar in contact te brengen. Zelfs de communicatie kan via het platform in een chat-achtige omgeving worden gerealiseerd, zonder hier je eigen mail voor te hoeven gebruiken. Hierdoor heb je zelf nog meer invloed op het verhuurproces.

Neem contact op



Wil jij ook beginnen met een woning verhuren via Rooming? Of heb je een kamer of starters appartement om te verhuren? Meld je gratis aan en vind vandaag nog jouw match.
843e3107c5d8393e0a79f946c4ce1ea4@rooming.desk-mail.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Laden
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uren geleden
een dag geleden
dagen geleden
over
false
Ongeldige karakters gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete