Waarom Rooming?

Laatste update: Mar 11, 2014 01:52PM CET
Er zijn legio redenen te noemen waarom je juist Rooming moet gebruiken voor het vinden van een geschikte huurder. Hier de 4 meest belangrijke redenen: (1) Je hebt binnen 1 dag reacties op je woning; (2) Je kan al je reacties ontvangen en beantwoorden vanuit Rooming; (3) Je hebt direct contact met huurders; (4) Je kan ook zelf als Verhuurder actief opzoek naar een passende Huurder voor jouw woning.