Support Center
naar Rooming.nl

Kan ik als Verhuurder, ook een Huurder worden?

Laatste update: Mar 11, 2014 01:53PM CET
Ja, je kan binnen je Account aangeven geen Verhuurder maar een Huurder te zijn. Echter, ben je wel je aangeboden woningen en bijbehorende reacties kwijt. Mocht je weer terug switchen naar Verhuurder, heb je deze beide weer terug. Het is dus niet mogelijk als Verhuurder te reageren op kamers.

Neem contact op



Wil jij ook beginnen met een woning verhuren via Rooming? Of heb je een kamer of starters appartement om te verhuren? Meld je gratis aan en vind vandaag nog jouw match.
843e3107c5d8393e0a79f946c4ce1ea4@rooming.desk-mail.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Laden
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uren geleden
een dag geleden
dagen geleden
over
false
Ongeldige karakters gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete