Waarom Rooming?

Laatste update: Mar 11, 2014 01:56PM CET
Er zijn legio redenen te noemen waarom je juist Rooming moet gebruiken voor het vinden van een geschikte woning. Hier de 4 meest belangrijke redenen: (1) Je hebt direct contact met de Verhuurder; (2) Gemiddeld vinden mensen binnen 1 week een woning; (3) Iedere dag komen er tal van nieuwe woningen beschikbaar; (4) Er zijn meer dan 5000 woningen direct voor jou beschikbaar.