Support Center
naar Rooming.nl

Ik wil een woning rapporteren, hoe doe ik dat?

Laatste update: Mar 11, 2014 01:56PM CET
Op de pagina van de betreffende woning, kun je rechts van de tab 'In de buurt' binnen het blok waar ook afbeeldingen worden getoond, klikken op een grijs notificatie-driehoekje. Je wordt naar je persoonlijke mail doorgestuurd en kan direct melding maken van de woning.

Neem contact op



Wil jij ook beginnen met een woning verhuren via Rooming? Of heb je een kamer of starters appartement om te verhuren? Meld je gratis aan en vind vandaag nog jouw match.
843e3107c5d8393e0a79f946c4ce1ea4@rooming.desk-mail.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Laden
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uren geleden
een dag geleden
dagen geleden
over
false
Ongeldige karakters gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete