Wat houdt een abonnement op Rooming in?

Laatste update: Jun 16, 2014 09:30AM CEST
Om te reageren op een advertentie, heb je reactietegoed nodig. Je hebt hierbij de keuze uit de abonnementen: (1) voorzichtig (twee weken onbeperkt reageren voor €19,95), (2) populair (een maand onbeperkt reageren voor €24,95), of (3) verzekerd (twee maanden onbeperkt reageren voor €29,95). Zodra het abonnement is verlopen, kun je niet meer reageren. Een abonnement zal nooit zonder jouw toestemming worden verlengd!